Câteva Cuvinte Despre Noi

Renovări interioare și design interior de excepție: Descoperă cum InnovaDecor Group transformă spațiul tău​

InnovaDecor Group este marca înregistrată a firmei noastre Innovamix Decor. Suntem singurii importatori RapidMix din România de sisteme pentru construcții și design interior bazate pe formule precise și unice. Cu peste 20 de ani de experiență în design interior, garantăm un finisaj perfect în funcție de dorințele și nevoile clienților noștri. Suntem mereu la curent cu tendințele actuale și le oferim clienților noștri sfaturi pentru a găsi soluțiile potrivite pentru spațiile lor, în funcție de cerințe și buget. Indiferent dacă doriți o schimbare, o actualizare sau un stil clasic sau contemporan, echipa noastră gestionează fiecare proiect cu cea mai mare grijă. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau informații suplimentare în legătură cu serviciile noastre. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Descoperă versatilitatea microcimentului pentru design interior

Design Interior & Microciment: Inovație în Spațiu

Dacă există un lucru pe care îl putem spune cu certitudine și încredere, este la InnovaConcrete suntem adevărați maeștri ai microcimentului și produselor pe bază de rășină epoxidică. Și acesta nu este un titlu pe care îl luăm cu ușurință, suntem fideli cu noi înșine și după mai bine de 15 ani de experiență am devenit una dintre cele mai influente firme de microciment.
 
Transformă baia ta într-un spațiu de relaxare și rafinament cu idei de design interior inspirate. De la alegerile de culori și texturi, la iluminatul ambiental și mobilierul elegant, acest design interior îți va oferi o mulțime de idei creative pentru a-ți personaliza baia într-un mod unic și funcțional. Fie că preferi un stil minimalist sau unul luxos, există o mulțime de opțiuni de design care pot fi adaptate pentru a crea o baie modernă și elegantă. Aplică aceste idei de design interior în baia ta pentru a-ți transforma spațiul într-un loc plăcut și confortabil

InnovaDesign
Un nou concept de design interior

Câteva cuvinte despre InnovaDesign și despre modul în care pasiunea pentru design interior s-a transformat într-o afacere plină de satisfacții...

Activitatea noastră a început în 2002. De atunci nu am încetat sa creștem si sa desfășuram lucrări de design interior pe măsura clienților noștri. Astăzi formăm o echipă de specialiști în design interior, instalații sanitare, electricitate, tâmplărie, zidărie, zugrăveli etc. Putem lucra atât în București cat si în toată țara. Cu o experiență de peste 20 de ani, putem garanta fiecărui client angajamentul și nivelul nostru ridicat de calitate.

Din 2002

ISTORIC

Martie 2002

Infiintarea Primei Societati

Pornind de la nimic, cu o dorință puternică și mult efort depus, am început o nouă provocare. A fost o perioadă dificilă, care a necesitat multă creativitate și răbdare pentru a depăși obstacolele inițiale. Cu toate acestea, în martie 2002 am reușit să înființăm prima noastră companie de amenajări interioare în Madrid, Spania, iar asta ne-a oferit oportunitatea de a colabora cu o varietate de arhitecți și designeri de interior.
În martie 2002, am fondat prima noastră societate de amenajări interioare în Madrid, Spania, unde am avut ocazia colaborăm cu diverși arhitecți și designeri de interior.
 
Martie 2002

Februarie 2013

Primul Contact Cu Microciment

În 2013, am avut ocazia să descoperim Rapid Mix, un producător italian de renume, care ne-a fascinat prin calitatea și inovația produselor sale. Relația noastră s-a transformat rapid într-o colaborare strânsă și de durată, care ne-a adus numeroase realizări. Astăzi, suntem mândri să continuăm această călătorie în România, alături de același partener de încredere, împărtășind viziunea și pasiunea pentru excelență în domeniul microcimentului și designului interior.

Februarie 2013

Mai 2021

Revenirea în România este întotdeauna o experiență specială

Având o experiență acumulată de peste 20 de ani pe o piață dinamică și competitivă în străinătate, am hotărât să oferim clienților din România soluții eficiente și garanții pentru o gamă largă de proiecte de finisaje și amenajări interioare.

Mai 2021

În Prezent

Misiunea Noastră

Scopul nostru este de a ne extinde și de a ne consolida poziția ca o companie de top în domeniul renovărilor interioare, lucrând ca o echipă și îmbunătățind continuu procesele noastre și aducând inovații care să depășească așteptările clienților noștri.

În Prezent