Proces Aplicativ Microciment Mikroconcrete peste faianta

Sistemul Microciment Mikroconcrete este ideal pentru pardoseala și pereții bucătăriei sau baii, fie total, fie parțial (deoarece permite și combinații decorative cu alte materiale). Fie că este vorba de o construcție nouă sau de o suprafață anterioară, la sfârșitul aplicației de microciment suprafața va fi omogenă, aplicând un finisaj special pentru zonele umede care asigură o curățare și întreținere ușoară, evitând acumularea de mucegai. În acest video vă vom explica procesul de aplicare al sistemului Microciment Mikroconcrete peste faianta.

Sistem Microciment Mikrokoncrete aplicat pe suprafete plane

Microcimentul Mikroconcrete fabricat de RapidMix este, astăzi, materialul cel mai ales de arhitecți și decoratori pentru a decora spațiile și este văzut ca cea mai folosită tendință în anii următori. Este cea mai recentă renovare a podelelor, tavanelor, ceramicii, plăcilor, tencuielilor, betonului etc.

Microcement Mikroconcrete este un strat de ciment de înaltă calitate compus din polimeri, rășini, agregate și, deoarece este pigmentat cu o gamă largă de coloranți, poate fi combinat cu alte materiale pentru a-i oferi un finisaj special (neted, texturat, mat sau lucios).

Se caracterizează prin rezistență ridicată, flexibilitate, impermeabilitate și capacitatea sa de a adera la orice suprafață fără a fi necesară îndepărtarea materialului existent, economisind mult timp de execuție a lucrărilor.

Se aplică ușor, putând adăuga mai multe straturi până se obține finisajul dorit.În câteva zile puteți merge pe suprafață.

Microciment monocomponet Microfast, patentat de RapidMix

Rapidmix, un producator de tradiție italiană, este unul dintre liderii din acest sector și oferă produsul nu numai în pulbere – ca majoritatea concurenților săi – ci și în pastă pentru a permite o muncă mai curată, în cazul în care renovarea are loc într-o casă deja locuită. Produsul este oferit în două variante:

Microfast Slim pentru un finisaj subțire cu o terminatie elegantă, sau Microfast Basic pentru un efect mai Rustic. De asemenea, este posibil, după gust, să alegeți un finisaj lucios, satinat sau mat.

Microciment MicroStyle,noul microciment disponibil in 800 de culori

Microcimentul MICROSTYLE este o pastă de netezire monocomponentă gata de utilizare, potrivită atât pentru pardoseli, cât și pentru pereți, și vine în cele două versiuni MICROSTYLE BASIC și MICROSTYLE SLIM. Particularitatea MICROSTYLE este că a fost special concepută pentru a fi colorată cu o mașină de colorat și, prin urmare, este disponibilă în peste 800 de culori din colecția NCS.

Sistem Decor, rasina epoxidica extrem de transparenta

Este o acoperire special formulată pentru aplicarea sa pe suprafețe orizontale precum pardoseli din diferite materiale. Unele dintre avantajele sale sunt:

  • Obțineți suprafețe mari fără îmbinări: Datorită modului său de aplicare, rezultatul este un strat ferm și fără imbinare de material, care, de asemenea, nu necesită rosturi de dilatare și nu se fisurează.
  • Aplicare rapidă: deși necesită mai mult timp decât o vopsea pentru a fi aplicat, datorită procesului său de uscare și întărire, este mult mai rapid decât alte acoperiri de pardoseli.
  • Rezistență ridicată : Datorită compoziției sale de rășini epoxidice, sistemul decor are o rezistență mare la trafic, ceea ce îl face o opțiune potrivită atât pentru medii rezidențiale, cât și pentru spații comerciale sau atenția publică.
  • Nivelare foarte bună: cantitatea de material aplicat poate acoperi imperfecțiunile din pardoseala, iar puterea sa de autonivelare creează o suprafață perfect netedă.
  • Aplicare pe aproape orice tip de pardoseală: are o aderență foarte bună la diferite materiale, precum beton, piatră sau ceramică. Poate fi folosit pe lemn, deși necesită un tratament atent.
  • Estetică modernă și lucioasă: deși este posibil să o găsiți în diferite finisaje, luciosul face ca mediile să pară moderne și delicate.

Supersan – Dezumidificator,mortar cu porozitate capilară ridicată

Formularea specială a SUPERSAN permite obținerea tencuielilor care sunt rezistente în timp la agresiunea sărurilor și umezeala în creștere. Acest dezumidificator este disponibil și în versiunile FIN și EXTRA FIN.

  • Mortar dezumidificator și anticondens pentru ambele aplicații interne și externe pe cărămidă, piatră (de asemenea deosebit de poroasă) și ziduri vechi de zidărie mixte.
  • Reabilitarea și renovarea structurilor de zidărie în general, degradate de timp și umiditate.

Distribuie această pagină, alege-ți platforma!