„PARDOSELI DECORATIVE”

Vă prezentăm o modalitate mai bună de a renovareinventa

Sisteme special concepute cu o valoare estetică ridicată și pentru trafic intens. Asistența noastră și studiile tehnice furnizate asigură un rezultat bun și satisfacție pentru clienții noștri, de la acceptarea ofertei până la sfârșitul acțiunilor noastre.

Solicită ofertă
pardoseala rasina
vopsea epoxidica
Microciment mikroconcrete
„PARDOSELI DECORATIVE”

Sistemul Decor,Pardoseli decorative cu rașină epoxy

Pardoseală exclusivă care admite cele mai variate efecte decorative,de la piatră la compoziții artistice, până la încorporarea obiectelor doriteproducând efecte 3D.

Rășinile decorative permit crearea de pardoseli extrem de estetice și rezistente.Disponibil în orice culoare, permite crearea de finisaje netede sau pardoseli de design unice și cu adevărat originale.

sistemul decor

Pardoseala decorativă din rășină a venit din versiunea sa industrială, oferind avantajele sale, făcându-l un sistem ideal pentru a da un aspect modern multor proiecte de arhitectură contemporană.

Cu grosimi de numai 3-5 mm, cu rezistență chimică mare și întreținere foarte ușoară, poate fi utilizat în toate tipurile de proiecte: restaurante, magazine, hoteluri și case.

Vreți o pardoseală originală din rășină? Sunați-ne, vă vom sfătui.

„PARDOSELI DECORATIVE”

Sistemul Mikroconcrete,suprafețe decorative de microciment cu efect spatulat

Microciment cu efect decorativ spatulat pe bază de ciment,pentru pereți,podele și alte suprafete.Cu doar câțiva milimetri,puteți schimba aspectul într-o cameră, folosind culori infinite,modelând materialul cu gletiera și terminând lucrarea cu finisaje lucioase, mate sau satinate.Microcimentul este un strat decorativ compus din ciment, rășini pe bază de apă, aditivi și pigmenți minerali.

InnovaDecor vă oferă o gamă largă de posibilități și finisaje, unde limita o puneți dumneavoastră. Dă-ți camerelor un caracter unic și personal, datorită texturilor diferite (groase, medii sau fine), varietății largi de culori, diferitelor finisaje de lac sau efectelor metalice. Aplicarea sa într-un mod tradițional, face ca rezultatul fiecărei lucrări să fie mai unic și exclusiv … Irepetabil, deoarece nu veți găsi două suprafețe identice.

pardoseli de microciment
decorațiuni cu microcement
Solicită ofertă
sistem mikroconcrete
pavaj de microciment
sistem-microfast

Sistemul MicroFast,microciment monocomponent cu efect spatulat suav

Sistem inovator cu un produs monocomponent gata de utilizare cu efect decorativ spatulat.Un produs unic, aplicabil pe verticală și orizontală, disponibil celor care doresc să renoveze un mediu, reducând timpii de aplicare.Sunt necesari câțiva milimetri de material. Cu finisajele noastre puteți obține un efect lucios, mat sau satinat.Disponibil în colecția de culori Innovamix 44 de culori

„PARDOSELI DECORATIVE”

Sistemul Minimal, răsina autonivelantă monocromatica cu aspect lucios

Disponibil într-o gamă largă de culori unice, cu efect strălucitor.Este o pardoseală care se transformă într-o suprafață reflectorizantă continuă cu rezistență chimică și mecanică ridicată, dar prețuind întotdeauna partea estetică cu un design modern și foarte elegant.Sistemele de pavaj epoxidic sunt cea mai ecologică și durabilă opțiune în pavajele continue.Dispunem de pardoseli decorative epoxidice cu care puteți obține rezultate imbatabile atât în ceea ce privește practicitatea și durabilitatea, cât și în ceea ce privește finisajul estetic, fără a uita un aspect care devine din ce în ce mai important: respectul pentru mediu, datorită angajamentului de a nu utiliza solvenți , care ne distinge de cele mai multe propuneri concurente.

sistem-minimal
autonivelanta monocromatica
pardoseala industriala
sistem-industrial

Sistemul Industrial,vopsea epoxidică sau poliuretană

„PARDOSELI DECORATIVE”

Acoperire epoxidică sau poliuretană colorată cu grosime redusă pentru renovarea parcărilor, depozitelor și zonelor industriale în general.Produs ideal pentru aplicare, în încăperi de contact cu alimentele.Combină o rezistență mecanică ridicată cu un efect estetic plăcut.

Oferim o gamă completă de pardoseli din rășină epoxidică concepute special pentru facilitățile industriale, alimentare, farmaceutice, auto și logistice. Toate soluțiile noastre sunt conforme cu reglementările actuale din fiecare sector, cu garanții de rezistență ridicată la produse chimice și la rulare.

Dorești sa cumperi material?

Vizitează site-ul nostru de vânzare online

Cumpară

Distribuie această pagină, alege-ți platforma!