dus de microciment
Caracteristici uimitoare

Microciment înainte de toate…

Microciment,opțiunea care crește cel mai mult în rândul profesioniștilor și clienților finali care își doresc un finisaj rezistent, decorativ și creativ.

Microcimentul este un material de design creativ și exclusiv în fiecare aplicație, deoarece este făcut manual. Primul lucru care vă va atrage atenția este că microcimentul poate avea finisaje diferite. Versatilitatea sa este infinită atât prin textură, pe care o poți alege între șlefuit sau cu un strat de rășini care îl face dur, precum și în culori.

Dispunem de un catalog de peste 40 de culori de bază, cu posibilitatea de a crea o nouă culoare care să se potrivească consumatorului. Se instalează rapid, fără a îndepărta pardoseala existentă, nu necesită izolare și la câteva zile după instalare poate fi intensificat.

Despre Microciment

Despre microciment,putem spune ca este un este un înveliș pe bază de ciment de înaltă performanță la care se adaugă polimeri, agregate ultra-fine, aditivi și pigmenți naturali de culori corespunzătoare tonului dorit.În acest fel, se obține un material care are o aderență extraordinară la practic toate suprafețele.

cada de microciment
Microciment peste orice suprafață

Este folosit în mod obișnuit pentru a acoperi beton, mortar, plăci, tencuială, ciment,metal,faianta, gresie, gips-carton sau plastic, printre altele.

Creați modele conceptuale cu microciment

Finisajul excelent, textura și versatilitatea au făcut din acesta unul dintre materialele preferate pentru arhitecți și designeri de interior, deoarece se potrivește perfect cu fiecare proiect.

Microciment fară demolare

Pentru aplicarea sa nu este necesară îndepărtarea acoperirii existente, economisind astfel timp și costuri de muncă. Important este că suprafața pe care lucrați este fermă și bine fixată.

Întreținere ușoară cu microciment

Curățarea se face în mod regulat cu apă și detergent neutru, pentru a menține microcimentul în stare perfectă.

Solicită ofertă

Renovări elegante cu microciment pentru orice buget

De ce depinde prețul pe m2 de microciment?
  • Dimensiunea lucrării
  • Tipul bazei pe care se aplică
  • Pardoseli sau pereți
  • Finisaj(mat,satinat sau lucios)

Prețul microcimentului

Prețul pentru aplicare variază între 45 EUR și 100 EUR pe metru pătrat”(material /manopera), în funcție de cantitatea de m2 care urmează să fie acoperită și de complexitatea lucrării.

Solicită Ofertă
dESIGN PERSONALIZAT

RapidMix Microcement-Design Italian

Eficiența experților noștri, calitatea excepțională a produsului și reputația firmei, oferă toate motivele pentru a avea încredere în serviciile noastre. Obiectivul nostru principal este respectul și responsabilitatea față de nevoile clienților noștri. Cea mai bună opțiune pentru dvs. este să alegeți un microciment de calitate aplicat de InnovaDecor ca strat de acoperire pentru casa dvs.! Pentru a oferi cel mai bun serviciu, firma noastră lucrează cu marca italiană „RapidMix-Leader European” pentru a se adapta cerințelor clienților săi.

Despre RapidMix
materiale microciment
decoratiune microciment