Distributie de Microciment și Rășini Epoxidice

Distributie De Microciment Si Rasini Epoxidice.Creăm o rețea consolidată de dealeri și vrem să ne bazăm pe dvs.

Deveniți distribuitor fără intermediari, suntem unici importatori. Avem o politică de prețuri foarte competitivă și un catalog extins. Vă invităm să ne vizitați  sau să ne contactați pentru a solicita condiții, zone disponibile.

Căutăm distribuitori în România. Dacă sunteți interesat de comercializarea și distribuția microcimentului și doriți să participați la planul nostru de expansiune și aveți o oportunitate excelentă de afaceri, contactați-ne și vă vom explica diferitele opțiuni pe care le oferim.

Suntem unici importatori RapidMix în România, ceea ce ne garantează să vă oferim prețuri foarte competitive cu o calitate extraordinară, în afară de o experiență excelentă. Peste 10 de ani aplicând și distribuind microciment și materiale pe baza de rașină.

„Distributie De Microciment Si Rasini Epoxidice”

Ce vă oferim noi

Avem un serviciu specializat și calificat pentru distribuitori care ne permite să garantăm calitatea produsului nostru, tratamentul preferențial pentru distribuitori și termenele de livrare. Aducem sprijin distribuitorilor.

 • Tarife speciale

  Suntem importatori direcți și acest lucru nu numai că ne permite o distribuție mai bună, dar oferă și o politică de prețuri foarte competitivă.

 • Exclusivitate în zonă

  Vrem să vă simțiți confortabil lucrând cu noi și să limitați concurența. De aceea garantăm exclusivitatea în zonă.

 • Suport publicitar

  Vă susținem, cu cataloage, materiale grafice și online, de asemenea cu kituri de probă.

 • Sprijin Tehnic

  Vă sfătuim cu privire la orice proiect, de la faza inițială până la finalizare, atât din punct de vedere comercial, cât și din punct de vedere tehnic.

 • Instruire

  Oferim cursuri de instruire pentru a înțelege sistemele noastre, pentru cea mai bună alegere pentru client și cel mai bun mod de a-l aplica în funcție de tipul de proiect.

 • Cercetare și dezvoltare

  RapidMix cercetează continuu produsele utilizate și face teste pentru ca colaboratorii noștri să ofere întotdeauna cel mai bun produs.

Fabricant microciment

„Distributie De Microciment Si Rasini Epoxidice”

Cere mai multe informații pentru a deveni distribuitor

Studiem fiecare propunere pentru a oferi cea mai bună alternativă și pentru a vedea disponibilitatea zonei dvs. Puteți completa următorul formular sau ne puteți contacta.

Distribuie această pagina, alege-ți platforma!