Redefinim viața contemporană

Decoratiuni interioare cu microciment”

InnovaDecor este marca înregistrată a firmei noastre Innovamix Decor SRL. Suntem unici importatori RapidMix în România de sisteme pentru construcții și decorațiuni interioare bazate pe formulări unice și precise.Cu o experiență de peste 10 ani, garantăm finisajul perfect în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră. Suntem mereu la curent cu tendințele actuale și actualizate și vă sfătuim să găsiți soluțiile potrivite pentru spațiu, cerințe și bugetul alocat. Doriți o schimbare sau o actualizare, doriți un stil clasic sau contemporan personal și de durată? Echipa noastră gestionează fiecare proiect cu cea mai mare grijă.

microciment interior
microciment suav
microciment albastru

„Decoratiuni interioare cu microciment”

De ce este mai ușor să ai succes cu Innova Decor decât crezi?

  • Dispunem de toate certificatele europene

  • Producătorul RapidMix efectuează întregul proces, de la materia primă, formularea, transformarea, producția și distribuția acestuia prin rețeaua asociată până la clientul aplicator.

  • Prin eficacitatea noastră, asigurăm rezultate.

  • Suntem o echipă de profesioniști care lucrează pentru a asigura succesul clienților noștri.

  • Asigurăm respectarea termenelor stabilite.

  • Lucrăm cu  materiale de nivel înalt cu certificate APPLUS!!!

  • Punem la dispoziția clienților și profesioniștilor o serie de pardoseli decorative cu cele mai variate efecte creative, garantând întotdeauna caracteristicile tehnice optime ale pardoselii.

  • Controlul calității efectuat în laboratoarele RapidMix de către un personal care se bucură de unul dintre cele mai moderne echipamente și instrumente sofisticate pentru testarea materialelor, garantează produselor noastre cel mai înalt nivel de performanță și calitate.

„Decoratiuni interioare cu microciment”

Produse pentru a personaliza stilul de viață

Magazinul din Alexandria a fost conceput pentru a servi tuturor persoanelor care ar putea fi interesate de microciment și alte materiale decorative. Magazinul de microciment este situat pe Strada Dunarii Nr. 220 , permițând accesul rapid pentru cei care vin să cumpere, sau să primească informații. Locul are o expoziție pentru a atinge, a călca materialul și a alege culorile și finisajele. În magazinul nostru puteți combina culori, puteți verifica performanța microcimentului, puteți alege finisaje și sfaturi. Vizitându-ne, puteți verifica calitatea și caracteristicile materialului din expoziția pe care o avem la dispoziție în Alexandria. Descoperiți avantajele pe care vi le oferă microcimentul. Rezolvați-vă îndoielile și planificați-vă corect proiectul cu o vizită la sediul nostru.

Descoperă produsele noastre
„Decoratiuni interioare cu microciment”

Stilul tău este pasiunea noastră

Proiectele și inovația lucrărilor noastre, precum și finisajele estetice fac din fiecare spațiu un loc plin de personalitate.

Avem cele mai bune unelte și utilaje de pe piață și lucrăm cu produse de cea mai înaltă calitate.

Vrei să fii primul care află?

 

Urmărește-ne pe Facebook!Află primul despre toate noutățile.

Urmărește-ne pe Facebook